Letër pa adresë!

  Blerona Brao

  Letër pa adresë! Bijëve të shtetit siç do i quante një profesori im u janë errësuar sytë nga mendjemadhësia duke besuar verbërisht se janë duke ecur mbi binaret e duhura duke e lënë vagonin e popullit jashtë binareve për të pritur trenin e radhës për në binaret e huaja nga do t’i përplasë jeta!

  Bijtë e shtetit që na dhanë mundësinë e humbjes së artit, hapësirës për të vepruar lirshëm e për ta ngritur vendin në një nivel tjetër, tmerrshëm e shkëputën edhe atë shpresën sa fijet e flokut…

  Bijtë e shtetit e shuajtën zërin e ndryshimit në mënyrën më të keqe, duke i boshatisur shtëpitë për të përmbushur xhirollogaritë e tyre përsëri nga xhepat e grisur të një populli që lufton për copën bukës!

  Bijtë e shtetit, të pa turpshmit, të pa mundurit në ëndrrat e tyre djallëzore që s’lanë gjë pa korruptuar jetojnë për shtatë palë qejfe derisa populli ikën, ikën dhe vetëm ikën…

  Lajmi Paraprak

  Johnson kërkon falje | Krahasoi gratë me burka me plaçkitësit e bankave

  Lajmi i rradhës

  Gruaja në Tetovë sulmohet nga dy shtetase të Shqipërisë

  Lajme tjera

  Punë me kimet!

  Edmond  Tupja “Punë me kimet”, ky është shembulli me të cilin “Fjalori i gjuhës shqipe” (Tiranë, 2006) ilustron…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë