“Autostrada Tetovë-Gostivar nuk i përmbush standardet europiane”

  Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Rrugët Shtetërore”, Ejup Rustemi në emisionin “10 minuta” tha se autostrada Tetovë-Gostivar nuk i përmbush standardet evropiane. Ai theksoi se këtë vit pritet të nisin punimet për zgjerimin e së njëjtës.

  “Sa i përket autostradës Tetovë-Gostivar dua të potencojë se është e vërtetë se nuk i plotëson standardet evropiane për autostradë, prandaj edhe ne e kemi paraparë zgjerimin e kësaj autostrade me Bechtel Enka dhe shpresoj që shumë shpejtë do të nënshkruajmë marrëveshje dhe këtë vit do të fillojë zgjerimi dhe ndërtimi i kësaj autostrade prej Tetove deri në Gostivar”, deklaroi Rustemi.

  Lajmi Paraprak

  “Maqedonia e Veriut të respektojë të drejtat e qytetarëve të saj”

  Lajmi i rradhës

  KRrE njofton se sot përfundon sezoni i ngrohjes

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë