Politika e privatësisë

  Deklarata për privatësi

  Adresa e faqes sonë është: https://nistori.com.

  Nistori, duke i respektuar dispozitat e Ligjit për mbrojtjen e të dhënave personale dhe rregulloreve të tjera i përkushtohet ruajtjes së privatësisë dhe mbrojtjes së të dhënave personale të vizitorëve në këtë faqe.

  Kjo deklaratë e privatësisë ka për qëllim të informojë për llojin dhe përdorimin e informatave të cilët Nistori i mbledh nëpërmjet web-faqes së saj.

  Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse

  Biskota (Cookies)

  nistori.com përdor biskota (cookies) për të ruajtur cilësime të caktuara të përdoruesit në mënyrë që të thjeshtëzojë bashkëveprimin me pjesë të caktuara të faqes. Shfletuesi i faqes mund të vendoset të refuzojë biskota (cookies), dmth të paralajmërojë për shfaqjen e tyre dhe ato mund të fshihen në çdo kohë nga kompjuteri i vizitorit. Biskota (cookies) janë të nevojshme që faqja e internetit të funksionojë si duhet në disa raste.

  Përmbajtja e inkorporuar nga faqet tjera

  Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtje të inkorporuar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj). Përmbajtja e inkorporuar nga faqet tjera sillet saktësisht në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër.

  Këto faqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookies, të vendosin gjurmim shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me atë përmbajtje të inkorporuar.

  Analitikë

  nistori.com përdor analitikat e Google-it, e cila mbledh informacione që na mundësojnë të kuptojmë ndërveprimet me faqen tonë dhe përmirësojnë përvojën për t’ju shërbyer sa më mirë.

  Të dhënat e juaja

  Gjatë vizitës së faqes së Nistori-t, serveri i regjistron këto informata për sesionin: kohëzgjatja e vizitës suaj, faqet në të cilat qaseni, lloji i shfletuesit të cilin e përdorni, IP adresa nga e cila hyni etj. Këto informata të sesionit nuk zbulojnë identitetin e individit si dhe ruhen dhe përdoren vetëm për qëllime të prodhimit të raporteve statistikore të cilat i mundësojnë Nistori-t të përmirësojë faqen.

  Pranimi i kushteve

  Me shfrytëzimin e kësaj faqeje, pajtoheni me përcaktimet e Politikës për Privatësisë të Nistori-t.

  Bashkohu

  Informohu në kohë