Dimitrov: Nuk kam besim në ministrin e jashtëm Bujar Osmani, negocion me Bullgarinë me çdo çmim

  Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Niukolla Dimitrov deklaroi hapur se nuk ka besim të plotë në ministrin e jashtëm Bujar Osmani, duke nënvizuar se përpjekjet e tija për të arritur sukses në procesin negociues jo që janë të gabuara, por janë edhe të rrezikshme.

  “Po nuk kam besim të plotë në ministrin e jashtëm, Bujar Osmani. Duke pas parasysh përvojën time dhe kontaktet e mia me përfaqësuesit në Bruksel. Kam një parandjenjë se përpjekjet për sukses me çdo çmim, vlerësoj se nuk janë produktive, por përkundrazi të rrezikshme, ndoshta gaboj”, tha Dimitrov, duke shtuar se do të ngrejë alarmin kur të vlerësoj se gjërat shkojnë në drejtim të gabuar.

  Lajmi Paraprak

  Gabriel Escobar: Dhuna nuk mund të jetë mjet për marrjen nën kontroll të një partie politike

  Lajmi i rradhës

  Psikologjia e narcizismit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë