Gruevski dënohet me gjashtë vjet burg, konfiskohet edhe selia e VMRO-DMPNE-së

  Ish-kryeministri Nikolla Gruevski është dënuar me gjashtë vjet burg, ndërsa ish-sekretari i përgjithshëm Kiril Bozhinovski është dënuar me dy vjet me kusht për rastin “Talir 2”.

  Gjykata vendosi të konfiskojë selisë e partisë së VMRO-së, i njohur si “Pallati i Bardhë”, si dhe njëzet objekte në pronësi të partisë.

  Të akuzuarit akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, duke i mundësuar personit juridik SHN “Beton” SHA Shkup të ndërtojë selinë e partisë politike VMRO-DPMNE, në kohën kur kompania kishte lidhur kontrata për prokurim publik me organet shtetërore dhe institucionet publike apo kompanitë.

  Lajmi Paraprak

  Tabela skandaloze në Kopshtin Zoologjik të Tiranës (Foto)

  Lajmi i rradhës

  Punonjësve të Drejtorisë së Librave Amë në Tetovë u është kërkuar të nënshkruajnë se nuk do të kthehen më në vendet e punës

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë