Ish-ministri Spirto Ristovski do të dëshmoj për “Organizatorët e 27 prillit”

  Pas shtyrjes dymujore të seancës gjyqësore për “Organizatorët e 27 prillit”, sot në Gjykatën
  Penale-Shkup, është paraparë që dëshmi të jap i akuzuari Spiro Ristovski. Rastin ën fjalë
  e udhëheq gjykatësi Ilija Trpkov, ndërkohë që përfaqësues i prokurorisë është prokurorja
  Katerina Kollarovska. Seanca e fundit gjyqësore për këtë rast u mbajt më 25 mars.

  Të akuzuar në këtë rast janë edhe ish kreu i Kuvendit Trajko Veljanoski, ish ministrat
  Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish drejtori i DSK-së Vlladimir Atanasovski. /Alsat/

  Lajmi Paraprak

  Pandemia i bëri gratë edhe më të varura nga ndihmat e shtetit

  Lajmi i rradhës

  Punëdhënësit në Maqedoni nuk i kanë kryer pagesat për muajin prill

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë