Vendi më i vetmuar në botë

  Është quajtur “vendi më i vetmuar në botë” për shkak të largësisë nga bregu, ndërkaq bregu më i afërt deri te shkëmbi Stannard është larg 40 km.

  Fari i izoluar në liqenin Superior duket se mund të jetë një nga vendet më të ftohta në botë, dhe e quajnë atë vendi më i vetmuar në botë.

  Roja bregdetare amerikane javën e kaluar ka shkuar deri te fari Stannard Rock në Michigan për ta rregulluar dhe janë kthyer me disa fotografi të jashtëzakonshme të këtij destinacioni të largët.

  Një vështrim nga afër i farit tregon pjesën e tij të poshtme të mbuluar me dëborë dhe akull.

  Shkëmbi mbi të cilin qëndron fari tani është zbuluar nga kapiteni Charles C. Stanard më 1835.

  Përafërsisht 50 vjet më vonë, është ndërtuar një far 78 metra i lartë që u mbijetoi stuhive dhe akullit për më shumë se 150 vjet.

  Lajmi Paraprak

  MPB: Apasiev nuk ka imunitet parlamentar gjatë kontrollit policor

  Lajmi i rradhës

  Gjukanoviq: Bashkimi Europian duhet të fillojë procesin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë