Ligj për Photoshop, synon të largojë rininë nga fotografitë joreale

  Norvegjia do të detyrojë “influencer”-at që çdo foto të modifikuar me Photoshop ta bëjnë me dije që janë modifikuar.

  Ligji i ri, që do të hyjë në fuqi së shpejti, ka për qëllim që të largojë rininë nga standardet joreale të bukurisë.

  Çdo reklamë dhe postim në rrjetet sociale që manipulon pamjen e jashtme të dikujt, duhet të thuhet qartë që është modifikuar.

  Ligji përfshin edhe fotot që kanë një filtër të thjeshtë.

  Lajmi Paraprak

  Noli-Wilson, takimi historik për marrëdhëniet shqiptaro-amerikane

  Lajmi i rradhës

  Psikologji | Pse ekipi ynë i preferuar është gjithmonë më i forti?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë