LSDM dhe BDI nuk marrin pjesë në mbledhjen e komisionit anketues për tragjeditë në Tetovë dhe në Bullgari

  Deputetët nga radhët e LSDM-së dhe BDI-së sot nuk u paraqitën në seancën e Komisionit të Përhershëm Anketues Parlamentar për Mbrojtje të të Drejtave të Qytetarëve.

  Në Komision duhej të diskutohej për rastin e aksidentit të autobusit të “Besa Trans”-it dhe zjarri në Spitalin Modular të Tetovës. Sipas opozitës, mungesa e deputetëve të pushtetit është skandaloze dhe ikje nga drejtësia.

  Lajmi Paraprak

  Jo “Open Balkan-it” | Kurti afrohet me Greqinë: Vlera të përbashkëta

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë