Qyteti i Shkupit paralajmëron urë të re mes lagjeve Karposh 4 dhe Zllokuqan

  Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov dje e ka nënshkruar marrëveshjen me Qeverinë dhe TAV-in me të cilën mundësohet realizimi i projektit për urën në rrugën “Lublanska” në Karposh në vlerë prej 382,5 milionë denarë me TVSH dhe afat të realizimit deri në fund të vitit 2023.

  Më ndërtimin e kësaj ure do të lidhen rrugët “Lublanska” dhe bulevardi “Ilinden” me rrugën “Skupi” në Komunën e Karposhit.

  “Ura është paraparë të ketë katër korsi, rrugë këmbësorike dhe për biçikleta nga dy anët e rrugës. Gjatësia totale e rrugës arrin 940 metra, derisa gjatësia e urës arrin 113 metra”, kanë informuar nga Qyteti i Shkupit.

  Marrëveshja është nënshkruar në pajtueshmëri me vendimin e Qeverisë për shpërndarjen e mjeteve nga koncesionuesi TAV të cilat janë dedikuar për ndërtimin e aeroportit kargo në Shtip në vlerë prej 35 milionë euro me të cilin nis realizimi i 99 projekteve infrastrukturore në 75 njësi të pushtetit lokal të vendit./Kohamk/

  Lajmi Paraprak

  Cvetkovski: Partitë politike kësaj radhe më herët në terren për të fituar votat e qytetarëve

  Lajmi i rradhës

  Krerët e partive politike shqiptare në RMV përkujtojnë viktimat e Srebrenicës

  Lajme tjera

  Idiotësia artificiale

  Slavoj Žižek Nuk ka asgjë të re në lidhje me lajmin se “chatbots” janë në gjendje të zhvillojnë një bisedë në gjuhën natyrore,…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë