Shtrenjtohen sërish derivatet e naftës, dizelin do ta paguani 100 denarë për litër

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 2,43% në raport me vendimin e datës 07.10.2022.

  Nga data 11.10.2022, çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

  • Benzina Eurosuper BS95: 89 denarë për litër
  • Benzina Eurosuper BS98: 91 denarë për litër
  • Eurodizeli: 100,50 denarë për litër
  • Vaji Ekstra i Lehtë: 97 denarë për litër
  • Mazuti: 51,920 denarë për kilogram

  Kursi i denarit në raport me dollarin në periudhën e kaluar, sipas të cilit janë formuar çmimet në përllogaritjen e mëparshme, është më i ulët për 0,316%.

  Lajmi Paraprak

  Bekteshi: Analizat do të tregojnë nëse do të mbetet koha verore apo ajo dimërore

  Lajmi i rradhës

  Një komedi për… të qarë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë