E shkreta vajzë

  Maya Angelou
  Shqipëroi: Gjekë Marinaj

  Ju keni gjetur një tjetër të dashur
  dhe unë e di këtë
  Dikë që ju adhuron
  tamam si unë
  Varur në fjalët e tua
  si të ishin prej ari

  Duke menduar së ta kupton
  shpirtin
  e shkreta vajzë
  tamam si unë.

  Ju po thyeni një tjetër zemër
  dhe unë e di këtë
  Dhe nuk mund
  të bëj asgjë
  Nëse provoj t’i tregoj asaj
  ato që di
  Ajo do më keqkuptojë
  dhe do më bëjë të ikë

  E shkreta vajzë
  tamam si unë.

  Ju do e leni edhe atë
  dhe unë e di këtë
  Ajo nuk do e dijë
  ç’të bëri të ikësh
  Ajo do qajë dhe pyesë veten
  Çfarë shkoi mbrapsht
  Pastaj do të fillojë
  të këndojë këtë këngë
  E shkreta vajzë
  tamam si unë.

  Lajmi Paraprak

  Biden: Facebook është duke vrarë njerëzit, lejon postimin e dezinformatave rreth vaksinave për Covid-19

  Lajmi i rradhës

  16 shtetet që kanë nisur të përdorin pasaportën COVID për të udhëtuar në BE

  Lajme tjera

  “Ka gra”

  Alda Merin Ka gra, por ka gra e gra… E këto të fundit mos provo t’i kuptosh, do…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë