‘Në mes të urrejtjes zbulova brenda vetes një dashuri të pathyeshme’

  Albert Kamy

  E dashura ime,
  në mes të urrejtjes
  zbulova brenda vetes një
  dashuri të pathyeshme.

  Mes lotëve zbulova brenda vetes një buzëqeshje të pathyeshme.
  Mes kaosit zbulova brenda vetes një qetësi të pathyeshme.
  Në mes të dimrit kam kuptuar, më në fund, se brenda vetes kam një behar të pathyeshëm.

  Dhe kjo më bën të lumtur.
  Sepse kjo vërteton se s’ka rëndësi se sa ashpër
  më kundërvihet bota
  ngase brenda vetes
  kam diç më të fortë,
  diç më të mirë që sakaq
  më shtyn të shkoj përpara.

  Lajmi Paraprak

  Pandemia e lë pa turistë Maqedoninë e Veriut

  Lajmi i rradhës

  Si të kujdeseni për mjaltin gjatë ditëve të nxehta

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë