A e tradhtoi Kastriot Rexhepi Lëvizjen Besa apo anasjelltas?

  Një ditë pasi nuk votoi për rrëzimin e qeverisë Zaev2, kur ka hapur telefonat, në rastin e parë i ka shkruar Kasamit të zgjidhte vendin dhe kohën për të sqaruar në lidhje me këtë. Ai thotë se i ka shkruar sekretarit gjeneral dhe priste të ketë debat për të dhënë argumentet e tij dhe ata të japin vendim konform statutit partiak, nëse ka bëre ndonjë shkelje statutore.

  Deputeti Rexhepi thotë se as ai nuk e ka tradhtuar Lëvizjen Besa dhe as Besa nuk e ka tradhtuar atë. Ai pyet se cilin vendim të organit të partisë nuk e ka respektuar, prandaj e mirëpret debatin brenda organeve të partisë për të sqaruar vendimin e tij.

  Lajmi Paraprak

  Kastriot Rexhepi: Nuk e bëra të ditur qëndrimin tim te Lëvizja Besa, me qëllim që të mos më bëjnë presion

  Lajmi i rradhës

  A mund t’ju dëmtojë shikimin mbajtja e lenteve?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë