ASH: Pushteti i BDI-së po helmon banorët e Kërçovës

  Opozita shqiptare nëpërmjet një komunikate për Nistori ka akuzuar pushtetin se për shkak të neglizhencës së Institucioneve nëpërmjet termocentralit në Osllome po i helmon banorët e Kërçovës me rrethinë. Aleanca për Shqiptarët vlerëson se kërçovarët sot janë në një gjendje që ju rrezikohen edhe kushtet elementare për jetë.

  ”E gjithë bota po përcjellë një pandemi, ndërsa Kërçova si edhe në të kaluarën, por edhe sot po rrezikohet për çdo ditë nga mundësia për epidemi të reja vdekjeprurëse nga politikat e gabuara të pushteteve të njëpasnjëshme të BDI herë në bashkëqeverisje me VMRO e herë me LSDM.

  Termocentrali në Osllome vazhdon të helmojë banorët e Kërçovës, për shkak të neglizhencës së institucioneve që ende as nuk mendojnë të vendosin filtra. Përveç kësaj, hapësira në rrethinën e elektranës shpesh herë shndërrohet në deponi ilegale që kundërmon gjithë rajonin dhe bëhet çerdhe e rreziqeve të ndryshme për shëndetin e banorëve të Kërçovës.”- shtojnë nga ASH.

  ASH vlerëson se përmirësimi i cilësisë së jetës në Kërçovë do të fillojë me përmirësimin e përfaqësimit politik të shqiptarëve si në nivel lokal ashtu dhe në atë qëndrorë. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Për shkak se fëmijët modernë nuk dinë të mësojnë, ata nuk mund të presin

  Lajmi i rradhës

  Si të pastroni shtëpinë dhe të largoni alergjitë fare lehtë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë