AUV: Bletarët kanë ende afat të regjistrojnë familjet e bletëve

  Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës ka zgjatur afatin për kryerjen e regjistrimit të familjeve të bletëve deri më 15 qershor.

  “Me miratimin e Rregullores për ndryshimin e rregullores për mënyrën dhe procedurën e identifikimit dhe regjistrimit të bletëve, bletarët të cilët ende nuk e kanë kryer këtë aktivitet në koshere, do të jenë në gjendje ta bëjnë këtë deri në mes të muajit dhe të raportojnë numrin në kompani veterinare me të cilën ata kanë përfunduar një marrëveshje”, tha Babovski.

  Regjistrimi i numrit të familjeve të bletëve në sistemin e informacionit veterinar të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës (AUV), është një kusht për bletarët që marrin subvencione bujqësore.

  Lajmi Paraprak

  Bashkimi Demokratik për Gjelbërim

  Lajmi i rradhës

  Prej sot subvencione për vendosjen e pajisjeve të gazit në vetura

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë