Avokatja Slaveska: Institucionet dështuan totalisht në rastin e Toni Salit

  Institucionet përkatëse shtetërore dështuan në rastin Toni Sali, sipas avokatit të tij Tamara Slaveska Apostolovski. Në pjesëmarrjen e sotme në emisionin “200” në Alsat, ajo prezantoi disa nga labirintet ligjore nëpër të cilat kaloi duke u përpjekur të siguronte një numër personal identifikimi për maturantin, Toni Sali, i cili vdiq kohë më parë.

  Nga Drejtoria e evidencës së Librave Amë mora njoftim për vendim negativ . Me Tonin dorëzuam ankesë, i cili skadon për 60 ditë, por jo pasi ta paraqes unë, por pasi ta paraqesë Drejtoria në Komisionin e Shkallës së Dytë. Kam hasur në problem, së pari është pandemi, nuk punojnë, pastaj vetëm të martën dhe të enjten pranojnë klientë, nuk mund t’i merrni me telefon … Sonja intervenoi me lidhje, të informohemi për rastin dhe zbulova se rasti ishte dërguar më 4 mars, ndërsa unë e paraqita ankesën më 8 janar. Çfarë bëri lënda për dy muaj? Drejtoria dhe Komisioni Shtetëror janë në një distancë prej 50 metrash “, thotë avokatja Slaveska Apostolovski.

  Lajmi Paraprak

  Mënyrat gjeniale të përdorimit të mjaltit në regjimin tuaj të bukurisë

  Lajmi i rradhës

  Tumoret godasin moshat e reja, kryesisht femrat 30-40 vjeçare

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë