BDI publikon emrat e kryetarëve të degëve të partisë

  Bashkimi Demokratik për Integrim sot organizoi zgjedhjet brendapartiake për konsolidimin e organeve partiake edhe në 14 degë, me aplikimin e parimit demokratik “një anëtar, një votë”, ku të drejtë vote shfrytëzuan mbi 28 mijë anëtarë, njofton Nistori.

  Gjatë këtij procesi zgjedhor të udhëhequr nga Komisioni Zgjedhor Partiak i BDI-së u votua për zgjedhje të kryetarëve të degëve, anëtarëve të kryesisë së degëve, kryetarëve të këshillave vendor dhe anëtarëve të kryesisë së këshillave vendor në degën e: Butelit, Çairit, Dibrës, Jegunovcës, Kërçovës, Krushevës, Kumanovës, Likovës, Manastirit, Petrovecit, Pllasnicës, Prespës, Shuto Orizares dhe Velesit.

  Kështu, të zgjedhurit në 14 degë të BDI-së janë si në vazhdim:

  Likovë: Mirsad Ibraimi
  Kumanovë: Ridvan Asani
  Çair: Bekim Neziri
  Butel: Muharem Asani
  Shuto Orizare: Ilaz Leskovica
  Petrovec: Naser Haliti
  Jegunovcë: Eldin Ademi
  Kërçovë: Ardita Dani
  Dibër: Artin Spahiu
  Krushevë: Abib Vexhiu
  Manastir: Lutfi Ameti
  Pllasnicë: Bajram Karamaleski
  Veles: Lokman Salija
  Prespë: Arjan Mujedini

  Zbatimi i këtij modeli në përzgjedhjen e organeve partiake dëshmon qasjen dhe kapacitetin demokratik të Bashkimit Demokratik për Integrim.

  Në raundin e tretë do të mbahen zgjedhje në Strugë, Saraj, Haraçinë, Ohër, Gazi Babë, Karposh, Çuçer Sandevë, Mavrovë dhe në Qendër Zhupë. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Rregulli 1 në biznes: Respekto kohën e gjithkujt!

  Lajmi i rradhës

  Kurti: Kemi identifikuar 45 persona për sulmet në veri

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë