BRAKO: Spitalet modularë janë ndërtuar sipas standardeve

  Kompania BRAKO sot përmes një kumtese i hedh poshtë pretendimet në dokumentarin e IRL-së për zjarrin në spitalin modular të Tetovës, përcjell TV21. Ata shtojnë se 19-të të ashtuquajturat spitalet modulare janë ndërtuar sipas standardeve të parashikuara në projektin e Bankës Botërore dhe dokumentacionit të Njësisë së Projekteve të Bankës Botërore në Ministrinë për punë dhe Politikë Sociale.

  “Lloji i materialeve, izolimi, instalimet,dhomat, ndarjet, laboratorë etj, pa asnjë devijim teknik nga skicat që i ka marrë BRAKO, për të cilat ka certifikata, dokumente pranimi, procesverbale të nënshkruara dhe të gjitha vërtetimet e dëshmitë e tjera”, thonë nga Brako.

  Lajmi Paraprak

  Mërgimtarët e Strugës, me paratë e tyre ndërtuan rrugën që çon në fshatin e tyre

  Lajmi i rradhës

  Ekspozitë me fotografitë e Jeton Alijit / Fotografi që jeton në mesin tonë me artin e tij (Video)

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë