“Civili”: Në shumë vendvotime ka pasur parregullsi të shumta

  Foto: Nistori

  Shoqata joqeveritare “Civil” që merret me mbarëvajtjen e zgjedhjeve ka denoncuar parregullsi të shumta në shumë vendvotime mbarë vendin.

  Postimi i plotë:

  Kumanovë, Shkolla fillore “11 Tetori”, VV 1026/1, Vëzhguesit të Civilit, nga Kryetarja e BZ-së me iniciale V.T. i është shkruar në FB, ishte i kërkuar etj., sepse ai ka informuar se presidentja kishte fotografuar një votues më herët. 

  Gjorçe Petrov, Shkolla fillore “Joakim Kërçovski”, VV 2589, Vëzhgues i Civil-it ka kundërshtim ndaj BZ-së për shkak se autorizimet nuk kanë numër regjistri, dhe distinktivi nuk ka emër dhe mbiemër etj. 

  Butel, Shkolla fillore „Petar Zdravkovski – Penko”, VV 2919, Personi i paautorizuar ka tentuar të identifikojë vëzhguesin e Civil-it. Ky person i panjohur dhe pa autorizim dhe distinktiv, i paautorizuar ka dashur të identifikojë vëzhguesin. 

  Makedonska Kamenica, Shkolla fillore – f. Moshticë, VV 0614, Në oborrin e shkollës ku ndodhet ky vendvotim, vëzhguesi është identifikuar pa nevojë nga një pjesëtar i MPB-së. 

  Lajmi Paraprak

  Deri në orën 17:00 kanë votuar mbi 40% e qytetarëve të RMV-së

  Lajmi i rradhës

  Jepet premiera e filmit “I fshehur” me regji të Arsim Fazlia (Video)

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë