Çollakova: I propozoj Filipçes që t’i ndërrojë këshilltarët, e këshillojnë keq

  Propozimin e Ministrit Venko Filipçe për t’i shpërblyer me nga 30 denarë për pacient të vaksinuar, nga Shoqata e Mjekëve amë e cilësojnë si jodinjitoz. Shprehen të indinjuar që lajmin e kanë mësuar nga gazetarët e nuk janë konsultuar për sjelljen e këtij rekomandimi.

  “Unë i porpozoj Filipçes që t’i ndërroj këshilltarët, sepse vërtetë po e këshillojnë shumë keq” tha në një deklaratë për TV21 kryetarja e Shoqatës së mjekëve amë Lilija Çollakova Dervishova.

  Lajmi Paraprak

  Invalid, me diabet, dy herë në javë shkon në dializë dhe i anashkaluar nga ndihma e shtetit

  Lajmi i rradhës

  Këta janë emrat e famshëm të futbollit që mendojnë se Lionel Messi nuk duhet të fitojë ‘Topin e Artë’ në vitin 2021

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë