Deri më 25 tetor kanë të drejtë regjistrimi të infektuarit me Covid-19, për raundin e dytë të votimit

  Komisioni Shtetëror Zgjedhor informon se personat të cilëve u është njohur e drejta për të votuar si person i sëmurë dhe i pafuqishëm do ta ushtrojnë të drejtë në raundin e dytë të zgjedhjeve, në të njëjtën mënyrë dhe në të njëjtat kushte.

  Për raundin e dytë të zgjedhjeve, mund të paraqiten kërkesa të reja nga votuesit për ushtrimin e së drejtës për të votuar si një person i sëmurë dhe i pafuqishëm.

  Afati i fundit për paraqitjen e aplikimeve të reja për ushtrimin e të drejtës së votës si person i sëmurë dhe i paaftë është 23 tetori, deri në orën 24:00.

  Votuesit që duan të ushtrojnë të drejtën e tyre për të votuar një ditë para ditës së caktuar për votim, si person në karantinë shtëpiake për shkak të testit pozitiv me Covid-19 dhe person i cili është dënuar me izolim, kërkohet të paraqesin kërkesë të re Komisionit Komunal Zgjedhor për votim.

  Afati për paraqitjen e kërkesës së re për ushtrimin e të drejtës së votës si person në karantinë shtëpiake ose vetëizolim për Covid-19 është deri në 25 tetor.

  Lajmi Paraprak

  Filipçe: Deri tani, nuk ka asnjë nxënës pozitiv me Covid-19

  Lajmi i rradhës

  BB: Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut me rimëkëmbje të shpejtë ekonomike

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë