“EVN faturon llogari paushalle, pa e kontrolluar matësin e energjisë elektrike”

  Avokati i Popullit, Naser Ziberi në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se një numër shumë i madh i ankesave janë si rezultat i faturave shumë të larta nga ana e EVN-së kryesisht dhe në këtë drejtim ai potencoi se duhet të intervenohet urgjentisht.

  Ai theksoi se operatorët që bëjnë furnizimin me energji elektrike janë të obliguar që një herë në vit të bëjnë leximin e matësit të energjisë elektrike.

  “EVN faturon llogari paushalle pa e lexuar matësin e energjisë elektrike dhe jo çdoherë faturat e muajit pasardhës korrigjohen prandaj Avokati i Popoullit do të ngrejë iniciativën që këto operatorë të bëjnë leximin më të shpeshtë të matësve nëse jo për çdo muaj së paku në dy muaj që të tejkalohet kjo problematikë”, deklaroi Ziberi.

  Lajmi Paraprak

  “Hap armiqësor, do të ketë masa”, Rusia i reagon ashpër RMV-së pas dëbimit të diplomatëve

  Lajmi i rradhës

  Keqpërdorën kartelat bankare të 17 personave – padi për dy shkupjanë!

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë