Gjykata e Apelit e konfirmoi aktgjykimin për “Reket”

  Gjykata e Apelit Shkup si të pabaza i ka refuzuar ankesat e të akuzuarve Bojan Jovanovski dhe Katica Janeva për rastin “Reket” dhe e ka konfrmuar aktgykimin e shkallës së parë.

  “Gjykata e apelit Shkup, duke vepruar sipas lëndës ‘Reket’, moti vendim, me të cilin ankesat e të akuzuarit Bojan Jovanovski nga Shkupi dhe të akuzuarës Katica Janeva nga Shkupi, i refuzoi si të pabaza, ndërsa e konfirmoi aktgjykimin e shkallës së parë. Kështu vendimi i miratuar do të publikohet në tërësi në ueb faqen e gjykatës në afat të caktuar me Ligjin për menaxhim me lëvizjen e lëndëve në gjykata”, informojnë nga Gjykata e Apelit Shkup.

  Lajmi Paraprak

  Osmani fton për kujdes: Rezoluta e VMRO-DPMNE-së hapi probleme të reja

  Lajmi i rradhës

  “E majta” e Apasievit me të gjitha mekanizmat kundër Ligjit të Shtetësisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë