Ilir Demiri është drejtori i ri i Spitalit Klinik në Tetovë

  Ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti, sot ka emëruar Ilir Demirin për drejtor të ri të ISHP Spitalit Klinik Tetovë, në këtë pozitë ai vjen nga Klinika për sëmundje infektive dhe gjendje febrile, ku ka punuar si koordinator në Qendrën Covid-19, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

  “Demiri, i cili është mjek specialist infektolog, me përvojë dhe bagazh të pasur pune, punon në Klinikën për Sëmundjet Infektive dhe Gjendjet Febrile që nga viti 2004. Nga viti 2007 është asistent në lëndën e sëmundjeve ngjitëse në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, ndërsa në vitin 2020 fiton titullin mjek primar. Drejtori i ri i Spitalit klinik të Tetovës është profesionist i dalluar dhe një nga punëtorët shëndetësorë më të përkushtuar që luftoi kundër COVID-19 që nga fillimi i pandemisë”, thuhet në njoftimin e MSh-së.

  Lajmi Paraprak

  Mexhiti largohet, shumica parlamentare me tre deputetë më pak

  Lajmi i rradhës

  S’ka marrëveshje për rritjen e pagave, Sindikatat me qëndrime të ndryshme

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë