Jep dorëheqje drejtori i N.P. “Rrugë dhe rrugica” në Shkup

  Boris Nastov ka dhënë dorëheqje nga posti i drejtorit të N.P. “Rrugë dhe rrugica”. Nastov si arsye për këtë hap e ka përmendur kryetaren Danella Arsovska, me të cilën thotë se nuk ka pasur komunikim dhe sipas tij ka mungesë të mirëkuptimit në realizimin e projekteve.

  “Po ju njoftoj se jap dorëheqjen e parevokueshme nga posti i ushtruesit të detyrës. drejtor i Ndërmarrjes Publike “Rrugët dhe rrugicat” Këtë vendim e kam marrë si rezultat i komunikimit joadekuat me kryetaren e qytetit të Shkupit”ka shkruar mes tjerash Nastov.

  Lajmi Paraprak

  Edhe një dorëheqje në Qytetin e Shkupit, LAJKA mbetet pa drejtor

  Lajmi i rradhës

  Banka Botërore: Rritja e normave të interesit mund të nxisë recesion më 2023

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë