Kasami: Uzurpimi i pronës publike ka marrë fund

  Kryetari i Komunës së Tetovës Bilall Kasami në faqen e tij në Facebook ka shkruarn se uzurpimi i pronës publike ka marrë fund.

  “Nëpërmjet Inspektoriatit komunal, Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova”- Tetovë dhe NP Parkingu i qytetit është bërë lirimi i hapësirës publike në zonën qëndrore të qytetit më konkretisht përballë shkollës fillore “Liria” të uzurpuar me vite e cila njëkohësisht është shfrytëzuar edhe për parkim ILEGAL, andaj, duke marrë parasysh shqetësimet dhe ankesat e shumta të qytetarëve, sot, këto hapësira janë të lira njëkohësisht do të krijohen vend- parkime zonale🅿️🚗🚘 për qytetarët tanë” shkruan Kasami.

  Sipas tij janë të vendosur në punë, për t’a bërë Tetovën një qytet të ëndërave dhe se hapësirat publike janë për të gjithë.

  Lajmi Paraprak

  “Në përgatitje ligj i ri për falje, e jo për amnisti”

  Lajmi i rradhës

  Qeveria fajëson sindikatën, grevistët mos të mashtrohen

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë