Kjo është lista e këshilltarëve “Më mirë për Tetovën” që do të garojnë në zgjedhjet lokale të 17 tetorit

  Nisma “Më mirë për Tetovën” kanë dorëzuar listën e kandidatëve për këshilltar në Komunën e Tetovës për zgjedhjet lokale që do të mbahen më 17 tetor të këtij viti, njofton Nistori.

  Lista përbëhet kryesisht nga shoqëria civile, njerëz të profileve të ndryshme dhe profesionistë të dëshmuar. Bartës i listë do të jetë Hamdi Sulemani, me profesion – arkitekt.

  1. Hamdi Sulemani, (arkitekt) BARTËS LISTE

  2. Elmedina Abdulahi (etnologe)

  3. Ngadhnjim Mehmeti (dizajner grafik)

  4. Fortesa Asani (hulumtuese në sektorin civil)

  5. Merita Saiti (politikologe)

  6. Fisnik Shabani (arsimtar i gj. frenge)

  7. Ilir Vela (mjek-kirurg)

  8. Gazmend Muharemi (afarist/ekspert i marketingut)

  9. Merita Maksuti (arkitekte)

  10. Fatos Lumani (kompozitor)

  11. Ahmed Abdullai (programer)

  12. Vlora Akiki (këshilltare akademike)

  13. Sadik Abdirahimi (ekonomist/udhërrëfyes malor)

  14. Nasuf Nebiu (arkitekt)

  15. Leona Murati (studente e biokimisë)

  16. Fadil Ismaili (gastronom)

  17. Arif Arifi (dentist)

  18. Sara Veli (arkitekte)

  19. Kosovare Sahatqija Emini (inxhiniere e sigurimit të cilësisë)

  20. Burim Islami (dizajner grafik)

  21. Ebrar Qazimi (mësuese)

  22. Florent Bajrami (trajnues për udhëheqje të projektve)

  23. Agon Memedi (hulumtues në shkenca kompjuterike)

  24. Luljeta Abazi (arkeologe)

  25. Sabajdin Veliu (trajnues jete (life coach)

  26. Nusret Halidi (inxhinier i elektroteknikës)

  27. Zihshan Limani (farmaciste)

  28. Mentar Mahmudi (hulumtues i inteligjencës artificiale)

  29. Selda Alili (arsimtare e gj. gjermane)

  30. Nezafet Idrizi (teknologe, kimistе teknikе)

  31. Mislim Hasipi (mësues) /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  “Më kanë kërcënuar me vdekje, por drejtësinë për këtë tragjedi do ta kërkoj edhe në Itali”, shprehet familjari të cilit i vdiqën babai dhe vëllai

  Lajmi i rradhës

  Rikthehet Renault 4, kësaj herë më i shtrenjtë dhe plotësisht elektrik

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë