Kovaçevski: Rëndësia e Ballkanit të Hapur shihet në kushtet e krizës botërore

  Kryeministri Dimitar Kovaçevski, në fjalimin e tij në panairin “Winska Vizia”, i cili mbahet në Beograd, në kuadër të Iniciativës, Ballkani i Hapur, tha se kuptimi i vërtetë i kësaj nisme shihet pikërisht në kohën e tanishme. krizës botërore dhe shprehu besimin se panairi do të marrë karakter tradicional.

  “A është e mundur të mbahet një panair si ky vetëm në Maqedoninë e Veriut apo vetëm në Shqipëri apo vetëm në Serbi? Eshte e pamundur. Sepse një numër kaq i madh ekspozuesish është i mundur vetëm nëse e bëjmë së bashku. Sot, ata të gjithë kanë një shans të barabartë për të prezantuar produktet e tyre para qindra mijëra pjesëmarrësve. Në një kohë krize botërore, kur të gjitha vendet e botës po përpiqen të sigurojnë jetesën e qytetarëve të tyre, për shkak të pasojave të luftës në Ukrainë dhe pandemisë, del në pah kuptimi i vërtetë i Ballkanit të Hapur”, tha Kovaçevski.

  Lajmi Paraprak

  Spasovski: Prej sot, pagat në MPB janë më të larta për 5 për qind

  Lajmi i rradhës

  Pritet të shpallet tenderi për zgjedhjen e konsulentit i cili në emër të Qeverisë do të negociojë me Behtel-Enka

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë