Kryeministri Kovaçevski solidarizohet me gazetarët, e ndihmon kameramanin me pajisjet (Video)

  Kryeministri i vendit Dimitar Kovaçevski qëndroi sot në fabrikën e Ohisit për të vëzhguar nga afër procesin e pastrimit të Lindanit nga deponia e vogël. Megjithatë ekipet e gazetarëve nuk u lejuan që me makinat e tyre të shkojnë deri në vendngjarje, por nga porta e fabrikës e deri tek vendi i paraparë për deklarata ishin të detyruar të ecnin në këmbë. Për dallim nga gazetarët dhe kameramanët, kryeministri dhe ministri i ekologjisë u lejuan që me veturat e tyre të shkonin deri në vendngjarje, kjo shkaktoi revolt tek ekipet e gazetarëve të cilët kërkuan llogari nga kryeministri.

  Megjithatë në fund të konferencës Kovaçevski në shenjë solidarizimi me gazetarët kërkoi që edhe ai dhe ekipi që e shoqëronin të kthehen në këmbë deri tek hyrja e fabrikës së Ohisit.

  “Meqenëse kishit vërejtje se është dashur të vini në këmbë nga porta e deri këtu, unë do të kthehem tani me ju në këmbë dhe do të më jepni një nga pajisjet e juaja që ta mbajë, në shenjë të kërkim faljes. Faleminderit”, kështu u shpreh në fund të konferencës për shtyp kryeministri Kovaçevski.

  Lajmi Paraprak

  Trajneri i Liverpoolit tregon largimet e mundshme të lojtarëve të skuadrës

  Lajmi i rradhës

  Miratohet Projektligji për financimin e partive në Kosovë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë