Shenjat e shisheve plastike, si t’i dalloni

  Me siguri sa herë blini një shishe uji apo lexoni etiketat e tyre shikoni shenja të cilat shpesh mund të uken abstrakte.

  Jo të gjitha shishet plastike janë njësoj dhe mund të ripërdoren.

  Këtu hyjnë në funksion pikërisht shenjat dhe ikonat e ndryshme të cilat gjenden në pjesën e pasme të etiketës dhe sinjalizojnë mesazhe të ndryshme.

  Shikoni fotografinë më poshtë dhe mësoni më shumë rreth tyre.

  PETE – Të riciklueshme, jo të ripërdorshme

  HDPE- Të riciklueshme, të ripërdoshme

  LDPE – Të riciklueshme, të ripërdorshme

  PP – Të riciklueshme, të ripërdorshme

  V – Jo të riciklueshme, jo ripërdorshme

  PS – Të riciklueshme, jo të ripërdorshme

  PC – Të riciklueshme, jo të ripërdorshme

  Lajmi Paraprak

  Shkaqet që çojnë në aksidentimin e autobusëve

  Lajmi i rradhës

  Ura që do të transformojë udhëtimin në Ballkan

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë