“Lagjja e Trimave”, seancë publike në Gjykatën Supreme

  Sot dhe nesër do të zhvillohet seancë e re për të dënuarit me burg të përjetshëm në rastin e Kumanovës.

  Pasi të dënuarit kishin paraqitur ankesë për dënimet e tyre, Gjykata më e Lartë në shtet, sot do të diskutoj për këtë çështje, përmes një seance publike ku do të mund të marrin pjesë edhe mediumet.

  Për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, me burgim të përjetshëm ishin dënuar Andi Krasniqi, Demë Shehu, Fadil Fejzullahu, Nasuf Zeqiri, Valdet Zekaj, Beg Bajra dhe Fejzulla Rushitovski. Gjykata Themelore e Shkupit gjithsej kishte shqiptuar 746 vjet burg pjesëtarët e grupit të Kumanovës.

  Lajmi Paraprak

  Rezoluta e VMRO-DPMNE-së mbështetet nga shumica e partive | ASH-AA presin debat në Kuvend

  Lajmi i rradhës

  Ministria e Shëndetësisë: Vaksinimi mbrojtja e vetme nga Covid-19

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë