“Lidhja Ndërkombëtare”: Jovanovski dhe Remenski kërkojnë largimin Ruskovskës

  Bojan Jovanovski, i akuzuari i parë në rastin “Lidhja Ndërkombëtare” dhe ish-nënkryetarja e Kuvendit, Frosina Remenski, në seancën e sotme kërkuan largimin e prokurores Vilma Ruskoska nga rasti.

  Në gjyqin e sotëm, në vend që të paraqiste prova, “Boki 13” përsëri kërkoi largimin e Ruskovskës. Remenski gjithashtu iu bashkua kësaj kërkese.

  Kjo kërkesë pason pasi gjykata lejoi Jovanovskin të merrte si provë të dhënat nga telefoni i tij celular, diçka që ai e kërkoi në rastin e mëparshëm “Haraçi” ku ishte dënuar në mënyrë të paligjshme.

  Jovanovski tha se ai ka komunikime në celularin e tij nga aplikacione të ndryshme të cilat tregojnë se Ruskovska veproi e njëanshme.

  Jovanovski thotë se ai kishte mesazhe në të cilat Ruskovska përdorte fjalë fyese për ish-prokuroren speciale Katica Janeva.

  Lajmi Paraprak

  Zyrtare, De Poll kalon në radhët e Atletiko Madridit

  Lajmi i rradhës

  Të jetosh si një person me aftësi të kufizuara

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë