Masat e reja kanë ulur për 70 për qind përfitimet në hoteleri

  Masat e reja shtërnguese dhe rritja e rasteve të reja me coronavirusi, përveç që zvogëluan punën dhe përfitimet në objektet hotelrike, nisën edhe anulimet e rezervimeve nga turistët e huaj.

  DItëve të fundit vërhet revolta e mysafirëve të cilët në kafene ose restoran kthen për shkak se nuk mund të hynë pa certifikatë për vaksinim.

  Masat përveç që janë të vonuara, ato krijojnë edhe revoltë te hoteleritë, ndërsa numri i të infektuarve në këto dy qytete nga dita në ditë është dyshifror duke u rritur presioni te spitalet.

  Punonjësit shëndetësorë thonë se gjendja e rëndë epidemologjike është rezultat i dendësisë së njerëzve gjatë periudhës si dhe koncertet e shumta dhe dasmat.

  Lajmi Paraprak

  “Unë nuk dua asgjë” në një kafene plazhi në Budva të Malit të Zi kushton 0.50 euro

  Lajmi i rradhës

  Një person dëmton gypin e oksigjenit në Klinikën e Tetovës

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë