Miratohet projekt-buxheti 2022 në Shqipëri, rritje pagash për disa kategori

  Këshilli i Ministrave miratoi sot projekt-buxhetin për viti 2022, ku parashikohen rritje pagash për disa kategori, nga policët, mësuesit dhe mjekët.

  Në përfundim të mbledhjes së qeverisë ministrat njoftuan vendimet e marra për secilin sektor.

  Ministria e Rinisë dhe Fëmijëve

  Fond për laboratorët

  Fond për koduesit e rinj

  Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

  Fond për pastrimin e territorit dhe menaxhimit të mbetjeve

  Fond rezervë për bashkitë për menaxhimin e mbetjeve

  Projekt për rikualifikim të pikave hyrëse kufitare

  Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

  Financim për fermerët dhe prodhuesit

  Fond për rritjen e kapaciteteve të institucioneve të sigurisë ushqimore

  Ministria e Kulturës

  Shpronësimi dhe restaurimi për zonën e Toptanëve

  Ministria e Brendshme

  Bonus për punonjësit të policisë për ata që punojnë jashtë vendbanimit

  Investime në infrastrukturën digjitale dhe teknologji

  Ministria e Drejtësisë

  Rriten pagat për punonjësit e policisë së burgjet

  Trajtim financiar për Drejtorinë e Antikorrupsionit në ministri

  Ministria e Financave

  Shpërblim fundviti për pensionistët

  Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

  Rritje 10% të ndihmës ekonomike

  Rriten pagat e mjekëve dhe infermierëve me 6%

  Ministria e Arsimit

  Rritje e pagave për mësuesit me 6%

  Rritje e pagave për punonjësit e sektorit psikosocial në shkolla me 6%

  Mbështetje për universitetet për bashkëpunimin me universitetet ndërkombëtare. /kp/

  Lajmi Paraprak

  Rrëfimi i babait që i shkoi djali në Siri: Ma kërkoi hallallin në telefon

  Lajmi i rradhës

  Video seksuale e Valbuenas që u përdor për shantazh: Dënimi për Benzeman do të konfirmohet më 24 nëntor

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë