Ndryshimet ligjore për të dielën ditë jo pune në komisionin amë

  Komisioni Kuvendor për Punë dhe Politikë Sociale sot duhet të debatojë për Propozim-ligjin për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për marrëdhënie pune në lexim të parë, me të cilin përcaktohet e diela si ditë pushimi për të gjithë, me përjashtime të caktuara, te punëdhënësit në veprimtaritë ku procesi i punës nuk lejon të bëhet ndërprerje.

  Lajmi Paraprak

  Çfarë nuk duhet të bëni kurrë me stomakun bosh

  Lajmi i rradhës

  FBI-ja në gjurmë të artit fals

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë