Nesër fillon aplikimi për vauçerët turistikë në Maqedoni

  Nesër do të hapet thirrja, me çka do të mund që qytetarët të aplikojnë për të fituar vauçerë turistikë.

  Këtë e ka bërë të ditur ministri i Ekonomisë, Kreshnin Bekteshi.

  “Sot do të hapet thirrja publike dhe nga nesër qytetarët që janë në kategorinë e grupeve sociale, do të mund të aplikojnë”, tha Bekteshi.

  Parashihet që familjet që kanë të ardhura mujore prej 12.500 denarë, mund të aplikojnë për të fituar vauçerë turistikë.

  Lajmi Paraprak

  Çmimi “Kadare” inkurajon dhe promovon letërsinë shqipe

  Lajmi i rradhës

  ”Me 50% do të subvencionohen pajisjet për gaz në vetura”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë