Ohri rrezikon të nxirret nga UNESCO për shkak të ndërtimeve pa leje

  Në Liqenin e Ohrit, në pjesën e Maqedonisë së Veriut, hotelet e reja, banesat dhe restorantet janë ndërtuar shpejt, dhe shpesh pa leje dhe pa marrë parasysh karakterin historik të këtij rajoni.

  Ndërtimet e pakontrolluara kanë shtyrë Organizatën për Arsim, Shkencë dhe Kulturë të Kombeve të Bashkuara (UNESCO) që të rishikojë statusin e Ohrit, që është në listën e Trashëgimisë Botërore.

  Lajmi Paraprak

  BE dënon Rusinë për shpalljen ekstremiste të organizatave të Navalny

  Lajmi i rradhës

  ‘Pasi të jetë themeluar shteti, nuk mund të ketë më asnjë trim. Ata vijnë në skenë vetëm në kushte të paqytetëruara’

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë