“Organizatorët e 27 Prillit’, fjalët përfundimtare të Prokurorisë

  Foto: Radio Evropa e Lirë

  Kryetarja e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit Vilma Ruskoska sot do të japë fjalën e saj përfundimtare në rastin “Organizatorëve të 27 Prillit”, kurse mbrojtja fjalën përmbyllëse do ta thotë në seancat e 6 dhe 12 korrikut.

  Pas kësaj, Penalja mund të caktojë dhe ta shpall aktgjykimin. Në procesin e dytë për hyrjen e dhunshme në Kuvend gjykohen ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanovski, ish ministrat Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski dhe ish drejtori i DSK-së, Vlladimir Atanasovski.

  Lajmi Paraprak

  MASH: Më 1 shtator viti i ri mësimor me materiale të reja dhe libra digjital

  Lajmi i rradhës

  “Ballkani Perëndimor: Pjesa që mungon për të qenë Evropa e plotë” | Tema me të cilën filloi Forumi i Prespës

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë