“Organizatorët e 27 prillit”, sot fjalë përfundimtare të mbrojtjes

  Foto: Radio Evropa e Lirë

  Mbrojtja dhe të akuzuarit në rastin “Organizatorët e 27 prillit” sot në Gjykatën Themelore Penale në Shkup duhet t’i japin fjalët përfundimtare.

  Të akuzuar në këtë rast janë ish-kryetari i Kuvendit Trajko Veljanoski, ish-Ministrat e Transportit dhe Lidhjeve dhe Arsimit, Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish-drejtori i DSK-së, Vladimir Atanasovski. Ata akuzohen për “rrezikim terrorist të rendit kushtetues dhe sigurisë”. Këshilli penal për këtë çështje drejtohet nga gjyqtari Ilija Trpkov, ndërsa prokuroria përfaqësohet nga Vilma Ruskovska.

  Lajmi Paraprak

  Moti sot në Maqedoninë e Veriut

  Lajmi i rradhës

  Regjistrimi në Maqedoni do të zbatohet prej 5 deri 30 shtator

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë