Panovski: Të hiqen maskat në shkollë

  “Mendoj se është koha për të hequr maskat në shkolla. Sot 30 nxënës shkojnë në një ditëlindje, do të rrinë në klasë për dy orë dhe më pas do të shihen nesër në shkollë”, ka deklaruar mjeku Nikolla Panovski në televizionin Kanal 5, në lidhje me heqjen e maskave në shkolla.

  “Autoritetet shëndetësore të rekomandojnë që studentët të kthehen në edukimin fizik. Ata dalin kudo dhe nuk shkojnë në mësim”, tha Panovski.

  Ndryshe, autoritetet shëndetësore e ndaluan testimin skrining në shkolla, pasi numri i rasteve pozitive ishte mjaft i ulët, por ende nuk është marrë vendim që të hiqen maskat te nxënësit.

  Lajmi Paraprak

  Kujdesi për pajisjet e kuzhinës

  Lajmi i rradhës

  Një vakt që gatuhet shpejt, makarona me brokoli

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë