“Parcelat në Vodno”, Gruevski shpallet fajtor dhe dënohen me 7 vjet burg

  Ish kryeministri Nikolla Gruevski, ish shefi i policisë sekrete Sasho Mijallkov dhe Jordan (Orce) Kamçev shpallen fajtor për rastin “Parcelat në Vodno” dhe dënohem me:

  Nikolla Gruevski dënohet me 7 vjet burg

  Sasho MIjallkov dënohet me 1 vit e  3 muaj, duke llogaritur dhe kohën e  kaluar në paraburgim.

  Risto Novaçevski dënohet me masë alternative, 3 vite dënim me kusht.

  Jordan (Orce) Kamcev dënohet me 1 vit burg, ku i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim.

  Nenad Josifoviç dënohet me masë alternative, 2 vjet burg me kusht.

  Lajmi Paraprak

  Presidenti? A doni me jua falë…

  Lajmi i rradhës

  Kurthet e “demokracisë së opinioneve”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë