Petreski: Dezinformatat për luftën në Ukrainë vijnë kryesisht nga fqinji ynë verior

  Analisti Vladimir Petreski në “Click Plus” në TV21 theksoi se dezinformatat për luftën në Ukrainë vijnë kryesisht nga fqinji ynë verior. Sipas tij, janë marrë dezinformata:

  “Tradicionalisht, lidhjet e informacionit me fqinjin verior kanë ekzistuar dhe ekzistojnë prej kohësh dhe me ato lidhje informacioni vjen edhe keqinformimi. Tashmë ka kohë që janë krijuar kanale për dezinformata që ekzistojnë me vite të tëra”, tha Petreski.

  Lajmi Paraprak

  Geer: Duam ta shohim Maqedoninë e Veriut në BE sa më shpejt të jetë e mundur

  Lajmi i rradhës

  Kundërspin: Çmimet e larta të importit të gazit nuk lidhen me aftësitë negociuese të qeverisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë