Prej sot hyn ne Kuvend rishikimi i buxhetit

  Debati për Rishikimin e Buxhetit në Kuvend do të fillojë prej sot, për kur është caktuar seanca e Komisionit amë për financim dhe buxhet.
  Segmentet kryesore të ribalansit të vazhduar që e miratoi Qeveria dhe e dërgoi në Kuvend janë rritja e investimeve kapitale dhe vazhdimi i mbështetjes për ekonominë.

  Lajmi Paraprak

  Si të pastrojmë mobiljet e bardha

  Lajmi i rradhës

  MASH: Më 1 shtator viti i ri mësimor me materiale të reja dhe libra digjital

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë