Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit mori vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,91 % në raport me vendimin e datës 21.06.2021.

  Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës:
  ЕUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 rriten për 1,50 denarë/litër.
  çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) rritet për 1,00 denar/litër.

  Çmimi i shitjes me pakicë:
  Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rritet për 0,50 denarë/litër,
  çmimi i shitjes me pakicë i Mazutit М-1 SU rritet për 1,144 denarë/kilgram dhe tani do të jetë 37,152 denarë/kilogram.

  Lajmi Paraprak

  Bërns: Maqedonia e Veriut i ka përmbushur kushtet për të filluar negociatat me BE-në

  Lajmi i rradhës

  Nesër në Maqedoninë e Veriut fillon pagesa në faza e pensioneve të qershorit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë