Rrokulliset një veturë në lumin Vardar në Zhelinë, nuk dihet gjendja e drejtuesit

  Përditësim*

  Pak çaste më parë, në lumin Vardar në fshatin Zhelinë është rrokullisur një veturë e tipit Golf me targat e regjistrimit të Kumanovës. Vetura është brenda në lum, por nuk dihet si është gjendja me vozitësin. Nuk dihen arsyet e ngjarjes, dhe sa persona kanë qenë në veturë dhe për çfarë shpejtësie bëhet fjalë.

  Në terren janë ambulanca, policia e Tetovë dhe zjarrfikësit. Deri në përditësimin e informacioneve të reja, Nistori do të bashkëpunojë me autoritetet lokale për të ndriçuar ngjarjen. /Nistori/

  Përditësim* Flet komandanti i Njësitit të zjarrfikësve, Avni Ameti.

  Përditësim* Nxirret vetura nga lumi Vradar.

  Lajmi Paraprak

  “Fëmijët s’na e falin mohimin e shkollimit”

  Lajmi i rradhës

  Rrjedhje të gazit në tubacionet ruse nën Baltik

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë