Seanca për interpelancë kundër Xhaferit më 30 qershor

  Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi për më 30 qershor ka thirrur seancën për interpelancë kundër tij, të iniciuar nga VMRO-DPMNE-ja.

  Interpelanca ndaj Xhaferit vjen pas mbylljes së dyerve në seancën e 25 majit, me arsyetimin se kreu i Kuvendit ka shkelur të drejtën e deputetëve për lëvizje të lirë.

  Lajmi Paraprak

  G7 shpalos detajet e planit që rivalizon iniciativën kineze Brezi dhe Rruga

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë