Shkarkohet nga Gjykata e Lartë Stojançe Ribarev

  Në seancën e sotme të Këshillit Gjyqësor përveç gjyqtari porot, janë shkarkuar edhe gjyqtarët e Gjykatës së Lartë, Stojançe Ribarev dhe gjykatësja e Gjykatës së Apelit në Shtip, Suzana Zdraveva, thonë burimet e Këshillit Gjyqësorë për “Fokus”.

  Ribarev është gjyqtar nga Shtipi, ndërsa në vitin 2016 ai u zgjodh gjyqtar në Gjykatë e Lartë në Departamentin e Çështjeve Civile.

  Ribarev, disa muaj pasi u bë gjyqtar në Gjykatën e Lartë, ishte duke vepruar Kryetari i Gjykatës Penale, kur rastet e Prokurorisë Speciale Publike ishin proceduar.

  Përveç Ribarev, gjithashtu u shkarkua edhe gjyqtarja Suzana Zdraveva nga Gjykata e Apelit e Shtipit, e cila punonte në fushën civile.

  Lajmi Paraprak

  Manhattan do të bëhet me një kampus lundrues

  Lajmi i rradhës

  Revizioni: 88% e furnizimeve publike janë realizuar pa shpallje publike

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë