Vazhdon të jetë i hapur konkursi për regjistruesit rajonal në RMV

  Të gjithë kandidatët e interesuar për regjistrues rajonal mund të aplikojnë në aplikacionin online të disponueshëm në www.stat.gov.mk dhe popis2021.stat.gov.mk deri më 25 gusht.

  Meqë testimi i kandidatëve të regjistruar deri më tani është kryer më 19 dhe 20 gusht, për të gjithë kandidatët e regjistruar në periudhën deri më 25 gusht, do të organizohen testime shtesë, njoftoi Enti shtetëror i statistikave.

  Listat e kandidatëve të regjistruar deri më tani dhe informacioni për kohën dhe vendin e testimit publikohen në komisionet e rajoneve të regjistrimit. Kontaktet me këto komisione dhe informacion shtesë të ndërlidhura me testimin janë të disponueshme në linkun: https://popis2021.stat.gov.mk/PopisniReoni.aspx .

  Lajmi Paraprak

  60-vjeçarja ndihmon grupin e inxhinereve nga Afganistani se si të shpëtojnë nga talebanët

  Lajmi i rradhës

  “Unë nuk dua asgjë” në një kafene plazhi në Budva të Malit të Zi kushton 0.50 euro

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë