Zaev: 1100 falimentues do ta realizojnë të drejtën e dëmshpërblimit material

  Me ndryshimet e Ligjit për falimentuesit, të drejtën e dëmshpërblimit material do ta realizojnë edhe të paktën 1100 falimentues, njoftoi kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në Facebook,.

  Së bashku me vendimet paraprake ligjore, ka shënuar ai, përfshirja e përgjithshme e falimentuesve që e kanë realizuar ose do ta realizojnë të drejtën e kompensimit në vlerë prej 9.242 denarëve deri në pensionimin e tyre është afër 13.000 persona.

  “Dispozita e Qeverisë për zbatimin e politikave sociale të orientuara ndaj të gjithë qytetarëve tanë nga kategoritë e cenueshme, siç janë falimentuesit, pensionistët dhe të papunët, vazhdon edhe në periudhën e ardhshme”, njoftoi Zaev në Facebook.

  Lajmi Paraprak

  “I heart NY”, letra më e madhe e dashurisë

  Lajmi i rradhës

  Ruskovska vazhdon të qëndroj në Prokurori

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë